Bursa idmanında yavru 'Timsah'

Yeni sezona hazırlık çalışmalarının ikinci etabı için Avusturya'da bulunan Bursaspor, akşam otel yakınındaki Arena stadında iki saatlik çalışma yaparken, çalışmada minik bir misafir vardı!


Bursa idmanında yavru 'Timsah'



Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde topla ısınarak çalışmaya başlayan yeşil-beyazlı futbolcular, ardından dar alanda pas ve istasyon çalışması yaptılar.


Futbolcuları iki gruba ayıran teknik direktör Sağlam, tek kaleye şut çalışması yaptırarak antrenmanı noktaladı.

Sakatlıkları devam eden Arjantinli yeni transfer Frederico Insua ile Sırp İvan Ergiç saha kenarında yürüyüş yapmakla yetinerek antrenmana katılmadı.

Bu arada, sabah saatlerinde de yeşil-beyazlı futbolcular basına kapalı olarak otelin salonunda kondisyon çalışması yaptılar.
Yeşil-beyazlı futbolcuların yarın da sabah ve akşam otelin yakınındaki Arena stadında basına açık iki çalışma yapacağı bildirildi. Bugünkü akşam antrenmanını Bursasporlu bir grup gurbetçi aile de izledi.

Avusturya'nın Sankt Johann bölgesinden gelen Vardar ailesinin bir yaşındaki oğlu Eser'in Bursaspor formasıyla emekleyerek sahaya girmesine ses çıkarmayan teknik direktör Sağlam, Eser'i kucağına alarak sevdi ve kendisine bir top hediye etti.

Bazı futbolcular da minik Eser ile sahada bir süre timsah yürüyüşü yaptılar. Kamp bölgesinde hava sıcaklığının 32 derecenin üzerine çıkması futbolcuların aşırı derecede su tüketmesine neden oluyor.

Takımdaki malzemecilerin su israfını önlemek için yarım kalan şişelere futbolcuların isimlerini yazarak sakladıkları ve ihtiyaç duyulduğunda ikinci kez futbolcuya verdikleri gözlendi.

Related Posts with Thumbnails